• 06 15466664
  • info@haarcare.nl

Haarwerken

Haar Care heeft een zeer brede collectie.

Maatwerken  Haarwerken  Haarprotheses

Bij Haar Care zijn we er van overtuigd dat onze unieke haarwerken en maatwerken een echte oplossing bieden voor iedere man of vrouw die een beroep op ons doen.
Er is keuze uit maatwerk en confectie haarwerk. In echt haar of synthetisch haar voor vrouwen en mannen. Ook voor de jonge vrouw of man hebben wij een oplossing. Haar Care heeft een ruime keuze haarwerken in verschillende prijsklassen.

Ons specialisme ligt in maatwerk

De mogelijkheden in maatwerk zijn ongekend. De haardichtheid, de kleur, de vorm, de krul, voor een inham, voor een half of een heel haarwerk, alles kunt u zelf bepalen.

Welke haarsoort kiest u bijvoorbeeld ?

Het dagelijks dragen is een bevestigingsmethode, waarbij het haarwerk voor het slapen gaan wordt afgezet. Maar zeer populair is het semi-en permanente bevestigingssysteem. Hiermee kan een haarwerk zelfs voor enkele weken permanent worden gedragen! De dagelijkse bezigheden zijn hierbij allemaal mogelijk: sporten, zwemmen, douchen en er mee slapen is allemaal geen probleem.

Bekijk het 4 minuten durende filmpje op www.hairconcept.nl/videohair.html
en overtuig u zelf van de vele mogelijkheden.

 

  • Volledig onzichtbaar
  • Heel natuurlijk
  • Uw haar van vroeger terug

Haar Care zorgt aan de hand van een artsen verklaring voor de financiële afhandeling met uw zorgverzekeraar. Ook zonder verklaring kunt u bij ons terecht. Haar Care is een gecertificeerd haarwerk specialist en aangesloten bij de branche organisatie ANKO.

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Ook kunnen wij bij u thuis komen